Viimeinen työviikko alkanut, Joulu saatiin varsin mukavasti rentouduttua. Oli meinaan helppoa völläillä kun ei voinut edes eksyä vanhalla modeemiyhteydellä nettiin surffaileen. Kaikki vapaa-aika (jota oli vähemmän mitä tarpeeksi) käytettiin chillailuun ja matkakuumeen nostattamiseen. Just sopivasti tuli Joulupäivänä ja Tapaninpäivänä Subilta se "Long Way Round" ("Matkalla Ewan McGregor") missä vedetään helvetti MOOTTORIPYÖRILLÄ maailman ympäri! Mahtavaa! Voi kun pääsis Ausseissa pärrän päälle hurisuttelemaan ja varomaan Kössejä...

Tosiaan, matka alkaa vähitellen realisoitumaan. Pistää vähän miettimään ku hyvästelee kavereita "viimeistä" kertaa ennen ens elokuuta. Pekka lähtee Kanadaan, ja sit isää näkee samoin vasta alkusyksystä. Samoin sit monet muut sukulaiset tuli jo ennakkoon hyvästeltyä. Ja itse termi "hyvästeleminen" on jollain lailla niin ehdoton, että ei tekis edes mieli käyttää sitä. Mutta koska ei ikinä tiedä milloin tulee oma aika vastaan, on ko. termi nyt ainut mitä voi käyttää. Kerkesin jo lähtiä ajamaan takasi Kuhmoa kohti, mut piti vielä palata halamaan porukoita. Mieluiten nyt kuin ei koskaan.

Pukki toi lahjoina just sitä mitä tarvinkin. Käteistä, Haglöfsin WindStopperin ja Lonely Planetin Australia-opuksen. Varustelu alkaa olemaan kohdillaan (poislukien läppäriä, joka tuntuu jäävän tällä hetkellä haaveeksi...bollocks). Mut tää Lonely Planet oli just se mitä tarvittinkin. Mietin jo että näinkö taas koetellaan ku Oulun kirjakaupoista sitä ei löytynyt, mutta Pukki olikin varannut mulle jo oman kopion siitä! Mahtavaa settiä: valmiiksi tehdyt reitit viinikierroksille, vinkit maisemakruisailulle, ja milloin ja mistä löytyy parhaimmat bileet!

Edellisessä päivityksessäni mainitsin siitä faxista minkä piti olla perillä oikeaan aikaan. No, faxi meni perille, mutta ne ei saaneet laskutettua mun Visaa. Tuli replyä että jos saat hoidettua asian ennen kuin toimisto menee kiinni 12:00 paikallista aikaa = 03:00 Suomen aikaa = Ossi yhä nukkumassa. No, vastasin heille ennen töihin lähtöä, ja vasta lopulta hoksasin että oli jo myöhäistä. Mut täysin sattumalta kohtasin Stockalla yhden myyjän joka oli ollut just viime syksynä Canberrassa vaihdossa. Selitin tilanteen, ja lohdutuksen sanoja oli - aivan - No worries! Olisi pitänyt ite arvata...asioilla on kuitenkin tapana aina selvitä, ja tuopahan ainakin pienen seikkailun maun lisää tulevalle reissulle!

Nyt tosiaan alkaa viimeinen työviikko, viimeinen rykäisy. 2.1.07 08:00 loppuu työt, ja alkaa viimeinen valmistautuminen ennen lentoja. Ansaitut 227 lomapäivää odottaa...