Arki taas koittanut, viikonloppu meni päivystäessä ja ajatusleikeissä. Työn lomassa ei saanu paljon hoideltua reissuasioita, paitsi mietittyä eri keinoja miten saisi kuljetettua kengurun ja koalan lemmikeiksi... Myös mietin sitä että kuinka helekatin siistiä on päästä pois räkäpolia pitämästä jonnekin aivan muualle.

Tänään kuitenkin sain arvokkaan vapaapäivän, joka menikin lähtöasioita yms. hoitaessa. Verovirastosta uus verokortti ens vuodelle, ja lainantakaus hakemus KELAlle. Saas nähä tuleeko bumerangina takas, hehhehe. Joululahjojen kattomiseen ei kyllä aikaa riittäny, priorisointia nähkääs ;)

Juki ja Tomppa lähti tänään Bangkokkiin, tätä kirjoittaessa ovat varmaan jossain Venäjän yllä. Vähiin käy porukka Oulussa, eikä oikeen vieläkään käsitä, että alle kolmen viikon päästä, sitä on itekki jo eri mantereella eikä takasi tulla vasta kun reilun puolen vuoden päästä... TJ siis 20, kaks-nolla!! Huhhuh. Ja vielä on reilusti hommaa jälellä ennen kuin ranskattaret antavat turvavyön kiristysohjeita. En varmaan muuten ois pöllähtänyt, mutta eräs kohtalotoveri (thanks mate!) tuossa paluumatkalla töihin muistutteli varsin voimakkaasti että päivät käy vähiin ennen väistämätöntä... :) Noh, reality check on ihan paikallaan.

Jännäksi menee myös läppärin kohtalo. Niille ketkä ette tiedä, sain hajoitettua VAHINGOSSA reilun parin tonnin arvoisen läppärin 1,5kk sitten. Vakuutuksesta saan onneks uuden, mutta tänään kun soitin MacHuoltoon, joka koneen tilaa, niin kävi ilmi ettei edes maahantuojalla ole kyseistä mallia. Kiva. Milloin tulee - ei tietoa. Kerkiänkö saada ennen reissuun lähtöä - ei tietoa. Pitää vaan toivoa että reissun vastoinkäymiset ovat pakkautuneet reissun valmisteluun.

Vielä pitäis miettiä mistä sais revittyä Visalle 1600€, jolla vois maksaa ennakkoon Canberran kampuksen vuokran. Jääköön se huomisen asiaksi, kuten matka-apurahan varmistaminen IFMSA:n March Meetingiin Perthiin.

Tämä päivä on varsin hyvä näin.