Päivystys on mukavaa, ks. yst. ed. teksti. Havaitaan että Kainuussa on paljon alkoholin väärinkäyttäjiä ja todetaan että niihin menee yllättävän paljon aikaa päivystyksellisesti. Perhana yhenlainen päivä! Torstai ei ainakaan oo toivoa täynnä!

Anamneesi:
Eilen tuli kuitenki selvyys matka-apurahan tilanteesta Perthin kokousta varten. Tiedekunta maksaa maaliskuun kokouksen! Woohoo! Tosin Canteburyn kokous sit elokuussa pitää ite maksaa, mut onhan tuokin eteenpäin! Paitsi että pitää aluksi ite maksaa, ja sit laskua vastaan saa rahat takas.

St:
...ja akuutti tilin pienuus oli ongelmana joka meinas saada koko Canberran kampus-asumisen kaatumaan kalkkiviivoilla. Onneks sain FINOn kokouksen viina/muut kulut (yli 1000€) tänään tililleni, jotka sit siirsin suoraan Visa-tilille, ja näin lähti 1600€ lasku kohti Australiaa. Toivottavasti nyt faksi meni perille, sen pitää olla viimeistään 06:00 tulevana aamuna siellä. Eiköhän se onnistunut :)

Tämä päivä lähti hyvin käyntiin: herään aamuyöllä aurauskaluston kolinaan nenä aivan tukossa ja suu aivan kuivana. Se ainut kerta, ku Duactia ois tarvinnu reissussa, oon jättäny ne pois matkasta! Osastolta onneks sai puolikkaan levyn, helpotti huimasti!

Aamupäivästä päivystyksessä ei onneks ollu kiirettä, joten sain edellämainitut raha-asiat hoidettua. Polilla oli myös nyyttärit, jonne tosin ei kovin paljoa päässy tutustumaan, sattuneesta syystä...

Mut takaisin reissun asioihin. Mikäli oon nyt oikeen laskenu ja hiffannu, KAIKKI PAPERIASIAT PITÄIS OLLA NYT HOIDETTUINA!!! JEPPAAA!! Käytiin sen kunniaksi poikain kans Kuhmo-Pizzeriassa ja ostettiin saunaoluet! Voi pojat, kunpa tietäisitte! Lisäksi lääkeasiat alkaa olla reilassa: Havrix pistettiin tänään, ja sopivasti on *kröhöm* näytepakkauksia löytynyt joita ottaa reissuun mukaan! Tosin piti parit antibiootit ottaa reseptin kautta - ihan vaan varulta.

Suunnitelma:
Nyt on hyvä lähtiä huomenna Joulun viettoon kotia. Jos sais vielä neuvoteltua sitä läppärin saamista mahdollisesti Oulusta, ettei tarvi jänskättää koko loppuaikaa. Joten hyvät Joulut vaan kaikille! Eritoten teille, jotka ootte jossain (fakin') hiekkarannoilla keräämässä brunaa... Tiedätte keitä olette!

Pyyntö:
Rentouttava loma, ennen viimeistä rutistusta.

Joulupukki

309410.jpg