Etätyönä on hyvä yrittää sumplia asioita, tuli tänään huomattua kun piti niitä KV-yksikön apuraha-hakemuksia ja muita järkkäillä. Ensinnäkin puhelimella saa ihmiset kiinni vain tiettyinä aikoina, ja mulle se oli ruoka-aika. Varmaan niillekin, sillä koko ajan vain yhisti vaihteen tädille. Eli eiku sähköpostia perään.

Jännäksi tekee sen, että apurahaohjeiden mukaan hakemuksen pitäisi olla perillä KV-yksikössä 3vk ennen maksupäivää. Maksupäivä taasen on joko 15. tai kuunloppu ja aina paria viikkoa lähtöpäivää edeltävä. Käytännössä siis hakemuksen tulee olla perillä reilua kuukautta ennen lähtöpäivää. Eli mun tapauksessa ennen joulukuun alussa. Nyt on 13.12. Hienoa.

Tuli myös selviteltyä postin hintoja mikäli haluaa lähettää paketteja Ausseihin. 20kg on maksimimäärä mitä saa roudata, siihen siis kuuluu rinkankin paino. No, ehkä ihan vaan hyvä krooniselle ylipakkaajalle, mutta eipä sitä 20kg:oon mahdu kovinkaan paljon vaatteita 6kk:n ajaksi. No tottakai, tulee sitä sieltäkin ostettua, mutta kiva alkaa KESÄKUUSSA ostaan talvivaatteita ja roudata ne 1,5kk ajan ympäri maailmaa jotta ne saa 5 kuukaudeksi taas varastoon. Enihyy, rapiat 60€ nii saa mukavan kokoisen laatikon lähetettyä. Saas nähä tuleeko tarvittua sellasta.

Mutta muuten oli varsin kiva päivä töissä, ja hyvät sapuskat :).

<EDIT: Laskurin lukema korjattu>.